Sari la conținut

Global Cash&Carry

Piept de pui cu ciuperci și smântână, rețetă rapidă

  • de

Piept de pui cu ciuperci și smântână, rețetă rapidă. Rețetă de pui cu ciuperci și smântână la tigaie. Rețetă rapidă de pui cu smântână și ciuperci.

Această rețetă de piept de pui cu ciuperci și smântână este pur și simplu perfectă. Desigur, se pot folosi și alte bucăți de pui pentru acest fel de mâncare, așa cum am procedat la papricașul de pui cu smântână, rețeta de pui picant cu orez sau delicioasa rețetă de pilaf de orez cu pui, doar că timpul de preparare se va prelungi cu ceva, gătirea pulpelor de pui, de exemplu, fiind mai de durată decât cea a pieptului.

Am numit această rețetă de piept de pui cu smântână și ciuperci ca fiind perfectă, cu toate că nu îmi place să-mi laud singură preparatele, așteptând aprecierile voastre. Am făcut-o, poate, din prea mult entuziasm, pentru că mâncarea are un gust și o delicatețe desăvârșită, și apoi, e chiar perfectă pentru momentele în care trebuie să pregătim de la zero un prânz sau o cină în doar treizeci de minute. Gătit într-un sos delicat de smântână, parfumat cu vin și cu aroma robustă a ciupercilor, pieptul de pui nu va fi deloc uscat, ci fraged și delicios.

Sursa: Retetecalamama.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *